Kontakta

namoro entre aquario e capricornio Fürstenfeldbruck LAG MedTech AB
Trubadurens väg 17
393 59 Kalmar

https://fabiokerk.ga/4352-dpt61554-maior-namorar-com-menor---crime.html Telefon: +46 733 35 35 36
E-post: lars@lagmedtech.se

Spirosport® – Info till Gym

https://gestionestudiocommercialisti.it/421-csit29213-casino-italiani-poker.html repaglinide uses Spirosport
Träningskonceptet som testar och ökar deltagarnas lungvolym och erbjuder ett intressant träningsprogram.

Med Spirosport träningskoncept kan med rätt teknik efter några veckors träning öka sin lungvolym med omkring 5-15%.

Träningsprogrammet som är en kombination av stretchövningar med fyllda lungor och en teknik där luft pressas ner i lungorna s.k. ”packning” utförs varje dag under ett pass på 10-15 minuter.  Det är t.ex. ett bra sätt att starta dagen då rörelserna är baserade på yoga och man blir mjukt uppvärmd.

För att lära programmet, få instruktioner hur packningen utförs och även registrera resultatet så behövs vägledning av en utbildad instruktör, t.ex. en PT.  Denna genomgång utförs bäst i mindre grupper eller i enskild träning. Man mäter den mängd luft som maximalt kan andas ut i ett andetag, s.k. vitalkapacitet (VC). Denna spirometritest utförs innan träningen påbörjas och sedan vid ett antal tillfällen för att kontrollera resultatet och att packningen utförs på korrekt vis. Övningarna kan sedan utföras individuellt eller i grupp men resultatet bör kollas upp under hela träningsperioden.

Erbjudandet om Spirosport konceptet kan utöver medlemmar spridas till idrottsklubbar som ägnar sig åt konditionsidrotter vilket de flesta idrottsklubbar bör ha intresse av och gymmet kan åta sig att lära ut träningsprogrammet och hålla i de uppföljande testerna.

Lungpackningen används redan idag för att hjälpa personer med begränsad rörlighet att få bättre lungfunktion och träningsprogrammet är anpassat för att kunna användas i t.ex. rullstol.

I informationen till privatpersoner finns en lista över de anläggningar som innehar utrustning och utbildning för att kunna erbjuda Spirosportkonceptet.  Missa inte tillfället att erbjuda kunderna ett nytt spännande träningskoncept.

http://headphonetest.de/2751-csde52107-herstellung-von-amphetamin.html Vad krävs för att komma igång med Spirosport?

För att kunna erbjuda lungträningsprogrammet behövs en spirometer och utbildning av en eller flera instruktörer i träning och packningsteknik. Dessutom får instruktörerna utbildning i hur en korrekt spirometri utförs och grundläggande kunskaper i tolkning av resultatet. Spirometern installeras på en lokal dator och kan även användas fristående men det rekommenderas att testet utförs med dator inkopplad då utförande och resultat visas direkt på datorskärmen.  

Hela utbildningsprogrammet för era instruktörer inklusive installation av mätutrustning utförs under en heldag på plats och givetvis finns möjligheter till framtida support och service.